понеділок, 19 серпня 2019 р.


НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК

ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР ВИГОТОВЛЕННЯ
БОРОШНЯНИХ  КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
З ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ
З ПРОФЕСІЇ «КОНДИТЕР»,
КВАЛІФІКАЦІЯ – ІІІ РОЗРЯД

Предмет "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства "



ЗМІСТ
Вступ
                                                                                      
Тема 1. Приготування н/ф для борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку  Технологія приготування фаршу м`ясного,фаршу з ліверу 
Тема уроку  Технологія приготування фаршу з риби,грибів
Тема уроку  Технологія приготування фаршу з  круп
Тема уроку  Технологія приготування фаршу з капусти
Тема уроку  Технологія приготування начинок:сирної з родзинками,з яблук
Тема уроку  Технологія приготування начинок  з маку
Тема уроку  Технологія приготування начинок  із сухофруктів
Тема 2. Приготування н/ф для оздоблення  борошняних кондитерських виробів.
Тема уроку  Технологія приготування сиропів,використання в кондитерії
Тема уроку  Технологія приготування помад
Тема уроку  Технологія приготування кремів 
Тема уроку  Технологія приготування крихтів 
Тема 3. Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.
Тема уроку  Технологія приготування тіста безопарним способом   
Тема уроку  Технологія приготування печених борошняних виробів
Тема уроку  Технологія приготування борошняних виробів смажених у фритюрі
Тема уроку  Технологія приготування закритих пирогів
Тема уроку  Технологія приготування відкритих пирогів
Тема 4. Приготування бездріжджового тіста та виробів з нього.
Тема уроку  Технологія приготування  млинцевого тіста та виробів з нього 
Тема уроку  Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього 
Тема уроку  Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього 
Тема уроку  Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього 
Тема уроку  Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього 
Тема уроку  Технологія приготування бісквітного тіста та виробів з нього 
Тема 5. Приготування тістечок і тортів.
Тема уроку  Технологія приготування тістечок нарізних
Тема уроку  Технологія приготування тортів нарізних 
Тема уроку  Технологія приготування тістечок пісочних
Тема уроку  Технологія приготування тістечок пісочних з фруктово-кремовою начинкою 
Тема уроку  Технологія приготування тортів пісочних
Тема уроку  Технологія приготування тістечок і тортів з різних видів тіста,які виробляються на підприємстві

Вступ

З метою якісної підготовки робітничих кадрів  та їх адаптації на ринку праці, у професійно-технічних навчальних закладах постійно ведеться вдосконалення нині діючих учбових планів та програм. При впровадженні у навчальний процес державних стандартів професійно-технічної освіти виникли питання перегляду і переробки підручників та навчальних посібників, розробки робочих зошитів, лабораторних практикумів,збірників рецептур страв та кулінарних виробів особливо за фаховими дисциплінами, що дозволить забезпечити високий рівень знань, умінь та навичок майбутніх фахівців.
Збірник рецептур виготовлення борошняних кондитерських виробів з теоретичного навчання з професії «Кондитер»,кваліфікація – ІІІ розряд складається з трьох взаємно пов'язаних частин: нормативів витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готової продукції; рецептур  кондитерських виробів; технологічних інструкцій, за умови виконання яких можна виробляти кондитерську продукцію із заданими властивостями.  
Впровадження виготовлення борошняних кондитерських виробів з позиції комплексного підходу, в якому він виступає як елемент методичного супроводу практично спрямованого навчання, дозволяє поліпшити ефективність навчання.
Даний навчально-методичний комплекс розрахований для учнів та викладачів професійно-практичної підготовки з професії «Кондитер» 3 розряду.


Немає коментарів:

Дописати коментар